Tradisjoner

Hvorfor velge pels?

Pels er utvilsomt det eldste klesmateriale mennesket kjenner til, og et av naturens aller sterkeste og mest holdbare produkter. Pels kommer fra fornybare kilder. Kunsten er å bevare pelsens naturlige, vakre utseende så godt som overhodet mulig.

Pels er vakkert

Pels er moderne, trendsettende og allsidig, og brukes mer enn noen gang tidligere. Det er et holdbart, naturlig og slitesterkt materiale. Hvert stykke med pels er forskjellig, derfor finner du aldri to identiske plagg. Pelsplagg lages fremdeles for hånd, med håndverks- og produksjonskunnskap som er nedarvet gjennom generasjoner.

Pels er naturlig

Pels er et naturprodukt fra dyr som lever i skogene, på fjellene, på savannene og i elvene, og som livnærer seg av naturens mat. De husdyrene som farmes opp blir foret med fiske- og kjøttavfall fra industrien. Det er flere fôrkjøkken som lager denne maten. De dyrene vi mennesker ikke spiser, blir malt opp og brukt i annen industri.

Et pelsprodukt vil alltid forvitre når det er utbrukt. Det går i oppløsning og produktet går dermed tilbake til naturen.